Paice Ashton Lord - BBC Radio 1 Live in Concert (1992)

Label: Windsong

1. A Ghost Story (4:32)
  2. On the Road Again (5:24)
  3. Silas and Jerome (3:59)
  4. Arrabella (4:42)
  5. The Ballad of Mr. Giver (7:27)
  6. I'm Gonna Stop Drinkin' (5:15)
  7. Seamroller (5:20)
  8. Remember the Good Times (6:28)
  9. Sneaky Private Lee (7:38)
avatar van liefkleinhertje
Paice (drums) ,Ashton (keyboard en zang) & Lord (keyboard) worden op dit live album vergezeld door Bernie Marsden (gitaar en zang) ,Paul Martinez bas ,2 achtergrondzangeressen en een blazerssectie van 4 man
Wie met 2 mensen van Deep Purple of 3 van Whitesnake aan hard rock denkt komt bedrogen uit dit is namelijk funk soul en blues wat de klok slaat
Alle nummers komen van het studio album Malice In Wonderland behalve 5 & 7 (die soms wel als bonus nummer zijn toegevoegd)
Deze opnamen komen van 10-3-77 Londen (het eerste concert van deze band) ,hierna speelde deze band nog een handjevol optredens en was het over en uit
Van dit concert bestaat ook een DVD die zeker ook het aankijken waard is
ps Op de afbeelding hier boven draagt Bernie Marsden een Starz shirt en daar zijn er niet veel (meer) van