Sunstorm - Emotional Fire (2012)

Label: Frontiers

1. Never Give Up (3:44)
  2. Emotional Fire (3:52)
  3. Lay Down Your Arms (3:47)
  4. You Wouldn't Know Love (3:50)
  5. Wish You Were Here (3:35)
  6. Torn in Half (3:51)
  7. Gina (4:00)
  8. The Higher You Raise (3:59)
  9. Emily (3:45)
  10. Follow Your Heart (4:03)
  11. All I Am (4:00)
avatar van vogelaar
Ik heb inmiddels dit album bestelt bij mijn lokale cd winkel

You Wouldn't Know Love, bekend van Cher.....word hier toch wel erg lekker uitgevoerd.
YL Turner zijn stem is wel watzwaarder geworden dan in zijn Rainbow tijd ( jammer )

avatar van Lau1986
Een vermakelijk album met een uitstekende zanger. Echter pakt het mij niet helemaal en duurt het dan allemaal net wat te lang.

avatar van MetalMike
Klinkt zeer goed weer, vorige plaat was net even wat minder vond ik, deze gaat qua niveau meer richting het debuut. Zeer goed uitgevoerde nummers, soms met een twist zodat de catchy nummers niet te gauw vervelen. Een nummer of twee met wat meer pit en was het weer zo'n knaller geweest.
In het straatje van de eerste platen van Talisman (wel meer Hard Rock dan Metal), oftewel muzikanten die weten wat ze doen en hoe ze nummers moeten schrijven, maar toch lekker eigenwijs hier en daar (refrein van Gina). Met de gouden stem van Joe Lynn Turner.

avatar van gaucho
Kleine correctie: nou ja, ze wisten wel hoe Michael Bolton goede nummers wist te schrijven. Want minstens drie tracks van dit album zijn van zijn hand: Gina, You wouldn’t know love en de titeltrack.

avatar van MetalMike
Hahaha dat ook ja, maar er zit veel schrijftalent in de band zelf.

avatar van vielip
Deze van Sunstomr ken ik niet eerlijk gezegd. Het debuut vond ik destijds geweldig weet ik nog. Daarna werd het minder en minder. Deze toch maar eens een kans geven dan als ik de recente berichten zo lees. Oja, de eerste twee platen van Bolton zijn te gekke AOR/melodic rock albums! Niet te vergelijken met waar de hele wereld hem van kent

Edit; ik zie net (pas) dat dit het derde album is van ze. Die vond ik destijds niet veel. Sterker nog; het was het moment waarop ik ze links ging laten liggen. Dacht heel even dat dit meer recent werk was

avatar van MetalMike
Ik zelf heb wat meer moeite met de 2e en 4e (iets te glad de 4e). Ik ken de 1ste 4 alleen. Maar de 1ste is inderdaad een echte knaller, deze is wat tammer maar er staat toch veel fraais op al met al. Paar echte rockers en hij kon aardig mee met het debuut vind ik zelf.
En ja Bolton was in het begin meer dan een mannelijke Toni Braxton, ach alles heeft zo zijn charme..