All Tomorrow's Parties 3.0 (2003)

Alternatieve titel: Autechre Curated All Tomorrow's Parties 3.0

Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Electronic / Hip-Hop
Label: ATP

1. Public Enemy - Gotta Give the Peeps What They Need (3:32)
  2. Masters of Illusion - The Bay-Bronx Bridge [Bhongra Remix] (3:49)
  3. Gescom - Mag [Ae Remix] (5:43)
  4. Push Button Objects - The ATP Track (3:52)
  5. Jim O'Rourke - Call Up on Your Sisters (5:46)
  6. O.S.T. - DfDE (5:00)
  7. Made - Type Tactical (4:43)
  8. Dr. Dooom - Leave Me Alone [Peanut Butter Wolf Remix] (6:00)
  9. Stasis - Artifax (7:58)
  10. BFC - Please Stand By (5:00)
  11. Anthony 'Shake' Shakir - Ghetto Futures (Go Figure) (5:56)
  12. Mark Broom - Translucid (3:05)
  13. Disjecta - Tiny Elements (5:47)
  14. Autechre - /]{- /](||) Excerpt (6:30)
  15. Earth - Dissolution III (Oversaturated Intervallic Collisions) (10:03)
  16. Bola - Magnasushi (7:14)
  17. Pita - Atipfin (3:15)
  18. Baby Ford - Serpentine Tale (5:59)
  19. Hecker - Stocha Acid, Additional Tables, Set 2 Modi Mix (3:49)
avatar van John Doe
Lang geleden op vinyl gekocht in uitverkoop, mis helaas wat tracks ten opzichte van de cd-tracklist hierboven. Aardige compilatie, erg gevarieerd, hoewel de focus zoek is, maar dit lijkt de bedoeling. Beste nummer voor mij is Artifax, een voor mij hemelse track uit ik geloof 1993.

Overigens is deze compilatie gemaakt na afloop van een bijzonder festival dat Autechre mocht organiseren, deze artiesten waren oa komen opdagen (naast andere grote namen die hier niet opstaan). Eigenlijk is de compilatie te veel om te verteren voor veel mensen inclusief ikzelf, dit aangezien er heel veel goede artiesten met erg uiteenlopende stijlen op voorkomen. Toch kan dit ook zeker op een positieve manier bekeken worden.