Een ijzersterke tape van dit trio uit Edinburgh. Dit is experimentele hiphop zoals ik het nog niet eerder voorbij heb horen komen. Het geheel is verpakt in een lekker vies dik analoog geluid en bevat veel invloeden uit Afrikaanse en reggae muziek. Ondanks veel gemakkelijk in het gehoor liggende refreintjes doet het soms wat chaotisch aan. Gelukkig maakt dat het ook juist fris en blijft het constant spannend. Ook de rappers voegen hier aan toe. De lyrics zijn zonder uitzondering de moeite waard om naar te luisteren en de rappers laten in deze korte tijd (20 min) zien over veel persoonlijkheid te beschikken. Erg dope. Ben erg benieuwd naar toekomstig werk en nieuwsgierig of ze ook een album lang kunnen blijven boeien. Favorieten op dit moment zijn Sister en Remains.
Heel toffe tape is dit inderdaad (dank voor de tip). Doet me enigszins wel denken aan Shabazz Palaces, maar dan met een iets andere twist en een UK-electronic-sausje (de "white-boy-beat" van Rumbling bv.). De eerste helft vind ik persoonlijk wel een stuk sterker dan de tweede.