Mindless Self Indulgence - You'll Rebel to Anything (2005)

Metal / Electronic
Label: Metropolis

1. Shut Me Up (2:25)
  2. 1989 (3:08)
  3. Straight to Video (2:32)
  4. Tom Sawyer (2:24)
  5. You'll Rebel to Anything (As Long as It's Not Challenging) (3:44)
  6. What Do They Know? (1:57)
  7. Stupid MF (2:48)
  8. 2 Hookers and an 8 Ball (2:17)
  9. Prom (2:28)
  10. Bullshit (2:44)
avatar van Haveaniceday
Lastig om hier de beste nummers uit te kiezen.. Wel een goed album opzich, waar de agressie wel lekker aanwezig is. Maar het is ook goed te luisteren als je niet boos bent natuurlijk

Lekker album!

aidoo
"I like my coffee black just like my metal" *sing*

Heb altijd alleen het eerste nummer, Shut me Up, gekend. Is de rest van eenzelfde niveau?

Ik vindt dit het beste album van hun (tot nu toe)!

Veel te kort. Maar wel goed.
3.5

aidoo: de rest is wel van hetzelfde niveau ja. Echt grappige muziek is dit en je moet ze echt een keer live hebben gezien!

avatar van Drie Banaan Kan
ze stonden in het voorprogramma van My Chemical Romance, live zijn ze erg goed. de cd valt helaas voor mij een beetje tegen, hij wordt toch een beetje saai na een tijdje. helaas, maar live krijgen ze een dikke 4.5!

aidoo schreef:
"I like my coffee black just like my metal" *sing*

Wat ik verder ken wel, best leuke muziek.

avatar van Gajarigon
1,0
Toch even op de tanden bijten om dit uit te zitten. De beschrijving Metal / Electronic zou misschien beter Rock/Electronic zijn, verder best adequaat. Mindless Self Indulgence brengt synthrock, en ook de zang wordt zwaar gemixt ten gehoor gebracht. Zelf vind ik dit vrij verschrikkelijk, met als absoluut dieptepunt de cover van Tom Sawyer.

avatar van Marialovesmusic
Ik vind dit echt een te gek album! Beter dan ''If''.

MSI rockt! Zeker 5 sterren waard

avatar van Don Cappuccino
Die cover van Tom Sawyer, hij zou verboden moeten worden, zo slecht!

avatar van The_CrY
Verrassend vermakelijk doch gelukkig kort album. Zo chaotisch druk en manisch is deze electropunk die toch enorm veel leent van bands als Marilyn Manson, System of a Down, en soortgelijke bands. Die cover van 'Tom Sawyer' is geniaal, wat mensen ook zeggen. Perfect eigen gemaakt in de sound van deze band en daarmee alleen maar bewezen dat het nummer fier overeind blijft staan, ook in deze setting. Ik geniet er stiekem wel een beetje van hoe Rush-fans dit als godslastering beschouwen.