Cradle of Filth - Sodomizing the Virgin Vamps (1998)

Alternatieve titels: Live in London 29/XII/94 | Total Fuckin Darkness Demo '92

Label: Black Heart

1. Gothic Romance (8:27)
  2. The Black Goddess Rises (7:20)
  3. Of Mist and Midnight Skies (10:16)
  4. The Forest Whispers My Name (7:28)
  5. Nocturnal Supremacy (7:11)
  6. The Black Goddess Rises [Demo] (6:34)
  7. Unbodied of Dusk [Demo] (7:23)
  8. The Raping of Faith [Demo] (6:00)
  9. As Deep as Any Burial [Demo]/ Fraternally Yours, 666 (4:25)
avatar van Eddie
Bijzonder blij was ik toen ik hier mijn hand op wist te leggen. Het life gedeelte valt enorm tegen (slechte dan slecht) ook klopt de tracklist van het life gedeelte niet. Maar dan het demo gedeelte, alleen de titel al "TOTAL FUCKIN DARKNESS" oke oke, de geluidskwaliteit is niet geweldig maar dat komt de kwaadaardigheid van dit werkje alleen maar ten goede, een nummer als "Unbodied of dusk" daar lopen de rillingen me over de rug. 5* voor de demo en helaas maar 1* voor het life gedeelte = 3*

Geloof me: Die hele bans is slechter dan slecht. Nu ben ik uberhaupt geen fan van bm Maar dit is wel heel slecht. luister dan naar darkthrone ofso.

dillingerescape schreef:

Dit is niet te vergelijken met darkthrone, darkthrone is vooral snel sneller snels en vooral heel satanisch, CoF probeerd iets meer diepgang in de muziek in te brengen. Darkthrone is ook zeker geen slechte Black Metal maar deze demo is op zijn eigen manier echt wel geniaal.

Ik maakte ook geen vergelijking ik probeerde alleen maar aan te geven dat ik dit geen goede black metal vind , maar dat ik wel vind dat er goede bands rond lopen in dit genre.

avatar van Eddie
Oke ieder zijn smaak. Darkthrone is zeker geen slechte band, maar dan luister ik liever naar Mayhem of Gorgoroth.