The Skywalkers - Year One (2010)

Rock / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. My Chapel in the Sky (1:37)
  2. You Don't Even Know Me (2:38)
  3. Creature of the Night (2:36)
  4. How to Live Again (1:54)
  5. Song for Cat (3:08)
  6. Mrs. Ford's Dream Collection (2:18)
  7. Treat Her Like Velvet (2:41)
  8. Pretty Pictures (2:53)
  9. Skinny Minnie Mandrax (2:42)
  10. Reincarnation (3:25)
  11. Rosa (3:12)
  12. Lord Can You Hear Us? (3:19)
  13. Pretty Little Girl (3:24)
  14. Judgement Day (2:48)
  15. My Sense of Fear (3:26)
  16. She's Gone (3:32)
  17. Changing the Colours of Life * (2:52)
  18. Year One (Album Promo) * (1:27)
avatar van Kaaasgaaf
Behoorlijk fijne plaat dit! Waarom ben ik de eerste die dat moet zeggen?

Leuk plaatje maar Jacco's Cabinet is toch een stuk sterker. Dit zal ongetwijfeld nu meer in de belangstelling komen te staan (ik ben het immers ook pas gaan beluisteren door zijn grote huidige succes).

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
aERodynamIC schreef:
Zes jaar later kunnen we vaststellen dat dat wel wat meegevallen is... of tegen-.

Allicht klinkt het hier ook alsof ergens een bak vergeten jaren '60 liedjes van een plank gevallen is. Dat is vervolgens geluidstechnisch goed naar het heden geteleporteerd, zonder iets van nieuwe muzikale inzichten toe te voegen. Geeft niks, het klinkt lekker. En het komt mij zo bij eerste beluistering allemaal iets energieker (en daarmee in dit geval beter) voor dan Gardners latere solowerk.