menu

Fairport Convention - Live Convention (1974)

mijn stem
3,58 (13)
13 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock / Roots
Label: Island

  1. Matty Groves (7:52)
  2. Rosie (4:13)
  3. Fiddlestix (2:50)
  4. John the Gun (5:09)
  5. Something You Got (2:44)
  6. Sloth (11:33)
  7. Dirty Linen (3:53)
  8. Down in the Flood (3:22)
  9. Sir B. McKenzies (5:56)
totale tijdsduur: 47:32
zoeken in:
avatar van heartofsoul
3,0
Er stond nog geen berichtje bij dit album, dus bijt ik maar het spits af.
Destijds gekocht omdat ik graag de stem van Sandy Denny hoor, maar het niveau van Liege & Lief wordt hier bij lange na niet gehaald. Het album begint wel aardig met Matty Groves, en ook Sloth kan me wel boeien, maar het wordt naar mijn smaak vooral ontsierd door de vocalen van de heren, maar misschien is dat een beetje een kwestie van smaak? En wat doet het saaie Something You Got (een rhythm and blues nummer van Chris Kenner) hier? Het klinkt een beetje overbodig.
Dit slecht opgenomen album zou ik met gemak kunnen missen, maar heb ik gekocht omdat ik (nog steeds) weg ben van de stem van Sandy.
En om toch nog met een postieve opmerking te eindigen: ik heb op dit album erg genoten van het vioolspel van Dave Swarbrick.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:31 uur

geplaatst: vandaag om 11:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.