Juliette & the Licks - You're Speaking My Language (2005)

Punk
Label: Fiddler

1. Intro (0:23)
  2. You're Speaking My Language (2:14)
  3. Money in My Pocket (3:08)
  4. American Boy Vol. 2 (3:47)
  5. I Never Got to Tell You What I Wanted To (4:33)
  6. This I Know (3:57)
  7. Pray for the Band Latoya (2:49)
  8. So Amazing (2:19)
  9. By the Heat of Your Light (2:56)
  10. Got Love to Kill [Remix] (3:42)
  11. Seventh Sign (3:57)
  12. Long Road Out of Here (6:39)
Hier kun je alvast wat nummers beluisteren. Ik vind het wel leuk klinken tot nu.

Dit is trouwens de band van actrice Juliette Lewis (bekend van oa. Natural Born Killers).

Ja, ik vind de nummers die op de site te beluisteren zijn ook leuk; ik denk wel dat dit zo'n album is dat je even helemaal te gek vind en daarna nooit meer tevoorschijn haalt.

Was er iemand bij op haar concert in De Helling?

Hele album beluisterd en het stelt me toch wel teleur: het gaat me snel vervelen en over de zang kan ik nu ook niet echt iets lovends zeggen. Juliette kan beter acteren, dat is een feit.

avatar van Menni
Juliette lijkt hier en daar erg bij Jacqueline Govaert te hebben geluisterd. Ik hou nog altijd een zwak voor d'r, maar weet niet altijd even goed meer waarom.

avatar van Dielie
het gelijkt heel erg op The Bobbyteens, die moet je eens luisteren

avatar van pauljojo
Menni schreef:

Hehe, ik dacht precies hetzelfde kan geen toeval zijn... Aardig albumpje trouwens...

avatar van Snowblood
Matige zangeres, zeer slechte actrice

avatar van Tekh
is niks mee,goed album en ook een goeie actrice (cape fear)

avatar van ariedirk
zat gisteren from dusk till dawn te kijken en ik werd nieuwsgierig naar de muziek van de priestersdochter. ik vond een paar nummers waaronder you're speaking my language ik kan me wel iets voorstellen van haar reputatie van vrouwelijke iggy. weet niet of ik de muziek wel erg leuk vind.
Ik denk dat ik ze op pinkpop even ga bekijken en dat ik het daar bij laat.
ik vond trouwens ook een cover van pj harveys rid of me..... moet je niet doen