Laura Fygi - Introducing (1991)

Jazz
Label: Mercury

1. Good Morning Heartache (4:06)
  2. I've Grown Accustomed to His Face (3:23)
  3. Let's Get Away from Here (3:30)
  4. Willow Weep for Me (3:19)
  5. Just One of Those Things (3:33)
  6. Impossible (5:05)
  7. Dream a Little Dream (3:37)
  8. My Foolish Heart (3:20)
  9. Go Away Little Boy (3:48)
  10. Don't It Make My Brown Eyes Blue (3:38)
  11. Guess Who I Saw Today (3:07)
  12. Girl Talk (3:09)
  13. Out of Sight, Out of Mind (3:52)
  14. Stuck on You (3:37)
  15. Can It Be Done (3:58)
avatar van Saldek
Een dame die mid jaren 80 in zo'n eendagvliegerig niemandsmeidenbandje zat en provoceerde met uitdagende houding en kledij om de aandacht te trekken.
Hoe die meidengroep heette weet ik niet meer. Vond het in elk geval niets. Tot ik begin jagen 90 eens op de rommelmarkt voor een piekie deze cd kocht, gewoon om te bezien of het wat was. Ik was alles behalve teleurgesteld. de gewoon lekkere smoothy jazzmuziek deed me verrassen en is zelfs nauwelijks meer van m'n player weg te denken. Heerlijke relaxte muziek. Niet om specifiek te luisteren, maar lekker op de achtergrond, biertje en goed boek......helemaal te gek. Heb ondertussen vier van haar albums. Alle ok. 4

avatar van Saldek
........hm, ik begon zo negatief in het begin van mijn bericht met dat 'niemandsmeidenbandje'. Wat ik er eigenlijk mee kwijt wilde is dat ik er eigenlijk zo veel ontzag voor heb als iemand een totaal nieuwe of eigen richting in slaat. Zoiets raakt me. Vandaar even een stukje rehabilitatie.

avatar van LeRoi
Vandaag 'turn out the lamplight' uit 1995 beluisterd. Staat niet in de MM-database, maar dat hoeft niet als 'gemis' worden ervaren.
Weliswaar goeie zangeres maar muziek boeit mij maar 'weinug'.