Scuba - Personality (2012)

Electronic / Dance
Label: Hotflush

1. Ignition Key (6:34)
  2. Underbelly (5:08)
  3. The Hope (4:11)
  4. Dsy Chn (4:42)
  5. July (4:53)
  6. Action (6:17)
  7. Cognitive Dissonance (4:32)
  8. Gekko (6:07)
  9. NE1BUTU (4:03)
  10. Tulips (3:51)
  11. If U Want (6:39)
Poa
Na het horen van de Adrenalin EP had ik best wel wat verwachtingen van zijn 'nieuwe richting', maar dit valt redelijk tegen. Klink een beetje oppervlakkig en soms zelfs goedkoop.

tuktak
ik vind deze nieuwe van scuba juist heel erg tof geworden, draai hem veelvuldig! zeker commerciëler dan voorgangers, maar met veel zelfvertrouwen en kwaliteit uitgevoerd. erg veel verwijzingen naar weleer, zonder ouderwets te zijn. deze nieuwe scuba is waarschijnlijk de meest geloofwaardige brug tussen london en berlijn en daarmee een van de fijnere plaatjes in 2012.

avatar van trebremmit
Zeker een toffe plaat geworden, ik denk dat iedereen die is opgegroeid met dance uit de jaren negentig dit wel kan waarderen.
Erg lekker album en met de aankomende lente gaat deze het vast goed doen.

avatar van RogerV
Na Blondes weer zo'n knettergoede houseplaat.

Heerlijke oorspronkelijke housemuziek die een straal licht is tussen de verstikkende deken die David Guetta en zijn volgers al tijden over ons heen getrokken hebben. Lekkere samples en melodieen.

avatar van Jordipordie
Het was even wennen aan de sound maar ik vind het een lekker plaatje!

avatar van Dorstlesser
Heerlijk. Veel verschillende beats, productie kraakhelder en heel ruimtelijk. Lekker heldere, feel-good plaat.

Ik vind 'm allesbehalve oppervlakkig en goedkoop; soulvolle house, beukende techno, klikkende en schurende industrial, eighties pop en cheesy trance; hij is het allemaal meester. Veel goedgeplaatste, dubby effecten en mooie pads en synths.

Volgens mij voor heel veel electronicaliefhebbers een supervette plaat.

avatar van Dakduivel
Pff.. er staan toch wel behoorlijk wat parels op deze plaat. Cognitive Dissonance

avatar van essence
Leuke plaat.
Vooral de tweede helft valt hier bij een eerste beluistering goed binnen.

avatar van RogerV
Zo heb hem nu ook gekocht

Wat een heerlijke plaat.

avatar van trebremmit
Al tien jaar geen bericht en een hele lage score hier, schandalig! Vanavond heb ik Personality weer eens opstaan en het blijft een heerlijk album, erg goed geproduceerd en vol 90's invloeden, maar het klinkt niet 90's. Misschien waren mensen toen teleurgesteld dat het weinig dubstep meer was, maar zet hem nu maar weer eens op en je hoort de kwaliteit nu wel denk ik.