Nummer 1 lijkt meteen zoeen oninteressant Analord nummer. Op 51 seconden is er wel even een mooie omslag in het nummer als je wat aandachtiger luistert, en zo zijn er nog wel een paar dingen die bij kritisch luisteren erg goed klinken. Zo is het bij de meeste saai ogende Analord nummers voor mij, anders luisteren, meer in de muziek proberen te zitten, daar pik je veel goede momenten door op, ik waardeer die momenten dan tenminste. bijvoorbeeld in dit nummer, hoe het snaretje even subtiel ratelt. Als je het overweldigend hard draait hoef je minder luistermoeite te doen. Dus doe jezelf een plezier

De muziek kan natuurlijk ook zogenaamd echt slecht zijn (dat je er niks uit kan halen) of je vindt dat muziek altijd naar jou toe moet komen. Ik vind de Analord serie iig een vrij intelligente serie, de Aphex Twin houdt zich in en de AFX gaat verder, er worden vaak best speciale sferen bereikt. De muziek heeft een sterke kracht door een soort hogere puurheid van ritmes en melodieën, vooral als je erbij betrokken raakt.
''Backdoor.Berbew.Q'' is iig erg ontspannen, één mooi getunede noot herhaalt zich constant, de beats zijn zeer solide (zeer goede klankkleur zelfs) en van het einde gaat veel kracht uit. Daarmee is ook wel het meeste gezegd. De laatste twee nummers moet ik nog horen. Voorlopig is het nummer 1: 3*, nummer 2: 4*