Everlast - White Trash Beautiful (2004)

Hip-Hop / Country
Label: Island

1. Blinded by the Sun (4:08)
  2. Broken (4:23)
  3. White Trash Beatiful (4:02)
  4. Sleeping Alone (4:07)
  5. The Warning (3:06)
  6. This Kind of Lonely (4:40)
  7. Soul Music (3:33)
  8. Angel (3:13)
  9. God Wanna (4:27)
  10. Lonely Road (3:16)
  11. Two Pieces of Drama (4:09)
  12. Sad Girl (3:45)
  13. Pain (4:39)
  14. Kicking Away (3:48)
  15. Maybe (3:14)
geweldig album, duurde wel effe om toegevoegd te worden bij musicmeter, maar in ieder geval hij staat er al bij.

dit is everlast zijn beste cd, mischien minder in het rap gedeelte maar dit is zo relaxt dat je zijn rap stijl gewoon waardeerd.

Wat een wereld cd is dit zeg. Jammer dat weinig mensen deze cd kennen of deze artiest. Wat een stem heeft deze gast. Ik hou van artiesten die emotie kunnen weergeven in hun nummers en Everlast kan dat door zijn stem ook enorm. Echt geweldig.
Toch blijft het vetste nummer van hem the greatest. Deze werd gebruikt in de film Ali, met Will Smith. Ook echt een wereldnummer.

Dit is toch echt wel pop/rock album ?

Een prachtige cd. Hij heeft ook een prachtig nummer gemaakt met Santana voor Supernatural: "Put your lights on"

avatar van Frisoboei
ronaldinho schreef:

Helemaal gelijk, echt een topartiest en jammer dat weinig mensen hem kennen.

avatar van Kill_illuminati
Ik heb deze al best lang.

RedLightCityBoy
ronaldinho schreef:

Vindt ik niet zo gek, want dit kun je gewoon niet meer hip-hop noemen.
Allemaal country achtige beats met een hip-hop kick eronder en verder zingt die gast als de zanger van the calling, wat overdreven...
En trouwens hij rapt niet echt, hij zit eerder tussen zingen en rappen in.

avatar van discipline
de beste cd van mr whitey ford wat een verschrikkelijke mooie stem heeft deze old house of painer hij kan trouwens wel veel beter zingen dan rappen vandaar dat ik de rap nr's op dit album ook minder vind al zijn die lang niet slecht SUPER!

avatar van heicro
Niet gedacht dat ik ooit iets muzikaals vanuit de hip-hophoek zou waarderen, maar deze geweldige zanger met z'n blues/rootsachtige composities heeft mij gepakt.

RedLightCityBoy
heicro schreef:
deze geweldige zanger met z'n blues/rootsachtige composities heeft mij gepakt.

Gadverdamme

avatar van Kill_illuminati
Dit album heeft een aantal prachtige nummers met een volle bezieling. Everlast is niet bang om z'n ziel prijs te geven, zorgt er samen met de producties voor dat dit een zeer succesvolle cross-over hiphop album is geworden.

avatar van War-Ultima
heicro schreef:

Heb er vaak om moeten lachen

avatar van ASman
Nooit verwacht dat de hoofdrapper van House Of Pain - die vooral bekend waren van het geweldige Jump Around en Shamrock and Sheningans- zo'n prachtige nummers zou kunnen schrijven.

avatar van flow natural
Een zeer goed album van Everlast,na deze worden de releases heel wat minder.Met natuurlijk altijd een paar uitschieters op de albums.Deze heb ik al lang en zet hem nog geregeld op :d.

avatar van flow natural
Hier staan toch echt bommekes op hoor.

avatar van Harderwiek
Wat een heerlijke sfeer heeft deze plaat toch. Aantal hele kleine missers, maar die weten de pret niet te drukken.