The Motels - Little Robbers (1983)

Label: Capitol

1. Where Do We Go from Here (Nothing Sacred) (3:33)
  2. Suddenly Last Summer (3:45)
  3. Isle of You (4:09)
  4. Trust Me (3:23)
  5. Monday Shut Down (3:47)
  6. Remember the Nights (3:02)
  7. Little Robbers (3:55)
  8. Into the Heartland (3:35)
  9. Tables Turned (3:37)
  10. Footsteps (3:43)
Suddenly Last Summer is echt erg goed, de rest is van minder nivo; beetje van alles wat. Ik kan me herrinneren dat de zangeres ernstig ziek is geweest

avatar van Madjack71
Suddenly Last Summer is ook direct het mooiste wat dit matige album te bieden heeft. Een instant klassieker. Al het andere komt daar nog niet eens bij in de buurt.

avatar van dix
dix
zoek hun debuut eens op ... alle 10 superieur

avatar van reptile71
Suddenly Last Summer, toch een bijzonder nummer. Het brengt me terug in de tijd, voel me bijna weer 12. Mooi wat muziek kan doen, ja fijn nummertje.

avatar van Dibbel
Ik heb een paar albums van deze groep, maar deze niet.
Suddenly Last Summer wil ik echter gerust bij de popklassiekers scharen.
Een bijzonder goed zuigend (in de goede zin van het woord) nummer.
Wat hierboven al gezegd wordt: check de eerste LP uit 1979.

avatar van teus
Idd matig album ,Suddenly Last Summer behoort wel tot een van de mooiste songs begin '80
Een hoogvlieger op dit album van the Motels het album is 3 sterren waard
los daarvan is Suddenly Last Summer voor mij 5 sterren waard

Bij Suddenly Last Summer moet ik altijd direct aan Ellen Foley denken weet niet waarom. Mooi nummer maar de echte parel is toch Only The Lonely.