The Hollies - Buddy Holly (1980)

1 stem

Rock / Pop
Label: Polydor

1. Peggy Sue (2:50)
  2. Wishing (3:38)
  3. Love's Made a Fool of You (3:20)
  4. Take Your Time (3:19)
  5. Heartbeat (3:39)
  6. Tell Me How (3:25)
  7. Think It Over (3:25)
  8. Maybe Baby (3:12)
  9. Midnight Shift (2:24)
  10. I'm Gonna Love You Too (3:03)
  11. Peggy Sue Got Married (3:04)
  12. What to Do (3:31)
  13. That'll Be the Day (3:23)
  14. It Doesn't Matter Anymore (3:16)
  15. Everyday (4:16)
  16. Reprise (2:57)
  17. Take Your Time (2:22)
  18. Peggy Sue Got Married (3:54)
avatar van nlkink
Het eerbetoon van The Hollies aan hun naamgever, Buddy Holly. Kan me nog herinneren dat ze het album in 1980 kwamen promoten in één van die grote spelshows van Mies Bouwman.
Als liefhebber van het werk van The Hollies ging ik er eens goed voor zitten maar het viel me vies tegen wat er werd gebracht. Een mierzoete versie van Heartbeat en het was weer voorbij. Peggy Sue Got Married heb ik later ook eens ergens horen voorbijkomen en daar werd ik ook al niet vrolijk van.
De groep was in 1980 behoorlijk op zijn retour en het uitbrengen van een tribute album hielp daar geen lieve moer aan.