Papermouth - Papermouth (2010)

1 stem

Belgiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. WeepPoorWillow (3:20)
  2. Embalmed Man (3:33)
  3. Nasty Cabaret (5:37)
  4. The Holy Shrine (5:27)
  5. Comets (4:02)
  6. Lackluster Eyes (4:54)
  7. Silverfish (1:48)
  8. Twin Island (12:00)
  9. DemiGod (6:14)
Papermouth is een band uit België, 4 gerenommeerde muzikanten die de koppen en instrumenten bij elkaar hebben gestoken. Het persbericht maakt het wel wat dol, als Graham Parton, Jimmy Page, Robbie Robbertson na een feestje Close Harmon y zouden zingen, wat als Rubin nog een band op zou nemen met the Band en meer van zulke uitdrukkingen. Wat in ieder geval wel duidelijk is, de muziek is duidelijk geïnspireerd dor de rock muziek van jaren 70, het is soms wat gruizig, maar ook americana. En prachtig songwriter schap. Met dit alles wordt een zeer smaakvol plaatje afgeleverd, waar je je soms waant op een festival in de jaren 70, dan weer door de woestijnen van Amerika. Ondanks dat is het wel een geheel. De muzikanten hebben er blijkbaar plezier in en veel instrumenten worden bespeeld. Regelmatig mooie close Harmonie, maar soms ook weer ruig. Ik ben onder de indruk.