Delusion Squared - II (2012)

Frankrijk
Uitgebracht in eigen beheer

1. Double Vision (6:33)
  2. Necrogenesis (7:01)
  3. Faith Mission (6:39)
  4. Recipe for Disaster (7:55)
  5. Veridical Paradox (4:10)
  6. Revelation (7:26)
  7. Abduction (5:43)
  8. Naked Solipsism (6:00)
  9. Unexpected Messiah (8:07)
avatar van Ayreonfreak
Door de zang toch een weinig aansprekend album. De muziek is instrumenteel zeker niet verkeerd, maar zangeres Loraine Young heeft een stem die veel te dun is om te blijven boeien. Jammer. Alleen daarom al komt het cijfer niet boven de drie uit.

avatar van Svendra
De lieve stem van Lorraine vind ik juist wel leuk. Vormt een apart contrast met al die heavy riffs. En het is weer eens iets anders.

Instrumenteel is het inderdaad dik in orde en vergeleken met het debuut is II een fractie gevarieerder en consistenter. Goed album, en dit is zeker een band om in de gaten te houden.

Delusion Squared bestaat maar uit drie personen (al zou je dat niet zeggen). Er is dus nog plek voor een zanger met een grote strot .