Mirel Wagner - Mirel Wagner (2011)

Finland

7. Joe (3:31)
  8. Dream (3:07)
  9. The Road (2:41)
avatar van judgepaddy
Pikdonker, roesverwekkend en verslavend als een zware opiaat.

avatar van kemm
Dit meisje heeft issues. Hopelijk zijn ze tegen de volgende plaat niet weggewerkt, want het levert prachtig macabere nummers op. Met een aparte kijk op schoonheid legt ze donkere toetsen op de bezwerende melodieën, begeleid door een nauw gitaarspel. Mirel Wagner laat de stemmen uit de engste hoeken van haar brein spreken. In haar zwarte teksten zit enorm veel romantiek en uit haar stoïcijnse manier komt een vreemd soort warmte voort. Het zet het 'meisje met gitaar' in een compleet ander daglicht. Daglicht... zou ze dat kennen?

avatar van michelweber
Ik heb het bijna nooit, maar bij deze plaat: KIPPENVEL!

avatar van overmars89
Dit album is voor mij de ontdekking van het jaar.
Zij verdient echt veel en veel meer aandacht, wat gaat deze plaat door merg en been!

Wat zou ik dit graag een keer live willen horen, hoop dat ik daar nog de kans voor krijg.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Mirel Wagner - Oak Tree nieuwe single.

Heerlijk, die donkere zwoele stem met prachtige teksten...zie net dat er binnenkort een nieuwe aan komt, ben benieuwd!

avatar van steven856
Met het oog op de nieuwe plaat deze aan het 'herontdekken' en het blijft hoe dan ook een pareltje. Doet me bij tijden heel hard aan Alela Diane denken, al is deze Mirel Wagner een pak ingetogener. Benieuwd naar het vervolg!