Chelsea Crowell - Crystal City (2012)

Country
Label: Cleft

1. Move On (1:00)
  2. I'm Gonna Freeze (3:57)
  3. Baptised Pt. 1 (3:58)
  4. Baptised Pt. 2 (5:51)
  5. Us, Despite the Storm (5:08)
  6. Don't Talk About the Girl (3:35)
  7. Crystal City (6:43)
  8. Crystal City Theme (1:30)
  9. Memories (4:03)
  10. Better Than Her (3:44)
  11. Remind Me (3:54)
avatar van trebremmit
De kleindochter van Johnny Cash, ben hier wel benieuwd naar want hij krijgt erg goede recensies.

avatar van trebremmit
Videoclip toegevoegd van het nummer I'm Gonna Freeze.
Dit is een mooi album geworden, alle nummers gaan zo'n beetje over liefdesverdriet.
Er staan nog een aantal typische country nummers op zoals Better Than Her, maar gelukkig niet veel. Vooral Baptized pt2 en Crystal City zijn erg mooi!

Hendrik68
De kleindochter van, dat schept verwachtingen. Heb zojuist de videoclip I'm gonna freeze gezien. Leuk nummer, maar voor aanschaf is toch meer nodig. Ik ben nog niet overtuigd.

avatar van trebremmit
Hier nog wat previews van het album

Vooral het nummer Crystal City is wonderschoon.

avatar van Bartjeking
Prima album; dat er Cash-bloed door haar aderen loopt geeft het geheel wel weer een mystiek tintje. Kan wel eens een hele grote dame worden gezien deze prestatie in verhouding met haar jonge leeftijd.

Crystal City is inderdaad een prachtnummer, maar ook de eerste drie tracks blijven in mijn hoofd ronddansen (de korte openingstrack tel ik voor het gemak niet mee). Ik houd d'r in ieder geval in de gaten!