Alter Bridge - Live at Wembley (2012)

Alternatieve titel: European Tour 2011

Rock / Metal
Label: Wind-up

1. Slip to the Void (4:50)
  2. Find the Real (4:52)
  3. Ghosts of Days Gone By (4:25)
  4. Come to Life (3:55)
  5. All Hope Is Gone (4:47)
  6. Metalingus (5:30)
  7. I Know It Hurts (5:03)
  8. Coeur D'Alene (4:41)
  9. Blackbird (10:02)
  10. Wonderful Life (3:00)
  11. Watch Over You (4:07)
  12. Ties That Bind (3:45)
  13. Isolation (6:58)
  14. Rise Today (10:46)
Aanschaffen!

avatar van Gloeilamp
Ik laat deze aan me voorbijgaan, heb het vorige album wel al in de kast staan maar zit meer te wachten op een nieuw album

avatar van Dream Theater
Ik ook Gloeilamp maar dat duurt nog wel even, wil toch nog wel even nagenieten van dit concert waar ik zelf ben geweest.

avatar van Remco 27-2-1989
als je dit aanschaft pak dan wel de dubbel dvd/cd editie, dan heb je tenminste het volledige concert op dvd,

waarom geen dubbel cd met het volledige concert is dit te duur?

avatar van Dream Theater
Heb de dvd inmiddels binnen en het is genieten geblazen! Fantastisch camerawerk,heerlijke muziek gespeeld door een super enthousiaste band en een enthousiast publiek inclusief een pit!
Zeker 5 sterren waard deze dvd!