Mayhem - Mediolanum Capta Est (1999)

Noorwegen
Label: Avantgarde

1. Silvester Anfang (1:51)
  2. Deathcrush (3:31)
  3. Fall of Seraphs (6:35)
  4. Carnage (4:42)
  5. Necrolust (3:47)
  6. Ancient Skin (5:42)
  7. Freezing Moon (6:51)
  8. Symbols of Bloodswords (4:53)
  9. From the Dark Past (5:12)
  10. Chainsaw Gutsfuck (5:16)
  11. I Am Thy Labyrinth (6:15)
  12. Pure Fucking Armaggedon (1:01)
avatar van Mortalis
Ik heb alleen Necrolust van dit live album gehoord. Alleen al daarvoor geef ik dit album een 3,5. Ik ga het album niet kopen, want ik hou niet erg van live albums, maar dit lijkt me wel een erg goed live album.

Met maniac, mijn favoriete mayhem vocalist (naast dead), Hellhammer, in mijn ogen de beste drummer!, blasphemer, geweldige gitarist! en necrobutcher, beste metal bassist die ik ken.

Dus ik heb necrolust gehoord van dit album en ik vond hem helemaal perfect, dus als ik nog een keer de rest van dit album een keer te horen krijg kan mijn cijfer nog verranderen.

avatar van Metalhead99
Geweldig live album. Mayhem rocks!:D

avatar van Eddie
Mortalis schreef:
Met maniac, mijn favoriete mayhem vocalist (naast dead), Hellhammer, in mijn ogen de beste drummer!, blasphemer, geweldige gitarist! en necrobutcher, beste metal bassist .

Dit mag wel iets genuanceerd worden denk ik. Hellhammer is een goede drummer, hij heeft echter wel een hoop elektronische hulpmiddelen nodig om te doen wat hij doet.Maar inderdaad hij is een goede drummer. Voor de rest bestaat Mayhem uit zeer matige muzikanten. Necrobutcher is als bassist toch redelijk beperkt en wil nog wel eens vrolijk langs de maat spelen, dat zelfde geld voor necrobuther.

Verder is dit een zeer vermakelijke plaatdie een mooi overzicht geeft van wat mayhem tot die tijd uitgebracht heeft. Met een redelijk tot goed geluid zeker voor black metal live platen.