Krewcial - 25/8 (2004)

Label: BBE

1. The Krewc (4:22)
  2. Krewc Control (2:06)
  3. 25/8 (4:39)
  4. Live from RJ's Basement (1:53)
  5. Sky to Land (4:32)

met Dee Ferguson

17. Same Tears (4:10)
  18. U.R.U. (4:31)

met Phonte en Tanya Saw

Vond dit totaal niet boeiend , als je mindstate leuk vindt , zal je dit ook wel smaken. Wel leuk dat hij Phonte ( en Oh No ) wist te strikken.

avatar van Dielie
de eerste plaat vind ik ongelooflijk goed, deze is heel minder alhoewel ie niet slecht is

Op het eerste gehoor klinkt hij erg relax, helemaal niet anders omdat het een vlaming is, ik vind tot nu toe Same Tears het mooiste.

Relax
C Changes schreef:

Zijn stem houd het album helaas niet zolang mogelijk vast, voor mijn smaak mocht hij wel wat ouder worden en dan pas gaan spitten of meerdere gastartiesten nemen.
Zijn stem verveeld na 5 nummers wel.

Relax
Tja zoals ik al zei dat zijn stem minpunt is, maar de beats zijn lekker jazzy en die teksten van krew... daaaaamn.
4.0

gwx
Ik vind dit een redelijk goed album. De stijl van beats spreekt mij erg aan en inhoudelijk is dit ook allemaal redelijk goed. Niet zo goed als zijn eerste plaat "Live guy with glasses", maar zoals eerder opgemerkt ook lang niet slecht. Hoogtepunten zijn toch wel de collabo met Kazi en Oh no, en nummer 11 van het album "Krewcial"

Voorlopig een 4,0, maar misschien verander ik dit nog.

dion_odinot
sn@ke schreef:

en Murs

Rene1979
Inderdaad lekkere beats en gasten maar Krewcial zelf is een irritante verschijning na 6 tracks

avatar van kemm
Een van de beste Belgische Hiphopalbums! Krewcials stemgeluid is inderdaad niet zijn sterkste punt, maar irritant zou ik het nooit noemen. Hij heeft trouwens genoeg capaciteiten als rapper (én beatmaker) om dat ruimschoots te compenseren.
Dat dit op het befaamde BBE-label zit, is dan ook dubbel en dik verdiend!

avatar van Silky & Smooth
Ik heb dit album opgezet omdat het in verlengde van o.a. Pete Philly & Perquisite zou moeten liggen qua vibe. De grote namen en het feit dat het released is op BBE, zeker niet het minste label, wekten extra interesse. Helaas teleurstellend. De producties zijn bij vlagen wel fijn, maar qua raps begint echt te jeuken bij mij; vervelende stem, nietzeggende/herhalende teksten en zijn Engels irriteert mij (al zou ik het echt niet beter doen). Misschien heeft het de tand des tijds gewoon niet doorstaan, want ik kan mij ergens voorstellen dat ik dit zo'n 10 à 15 jaar geleden wel tof had kunnen vinden. 2,58*

avatar van davevr
Silky & Smooth schreef:

Zijn eerste is wel pakken beter?