Thomax - The Remix-Files Vol. 6 (2011)

Noorwegen

met Thee Tom Hardy en Tunji

9. Tungtvann - Faen
avatar van MAS
MAS
Hierop staan een hoop lekkere remixen van Thomax. Mijn favorieten zijn Drag You To Hell en Rhythm Of The Rain. Faen vind ik ook heel erg vet ook al versta ik er niks van,

avatar van Elohim
De Can't Leave Rap Alone remix vind ik één van zijn weinige missers, Ap klinkt daar gewoon echt niet op die beat. De boombap-achtige beat die er origineel onder staat is perfect voor Ap.
Ook is twee keer Vinnie niet erg wenselijk, naar mijn mening. Hoewel beide nummers wel beter zijn de originelen. Ook Rhythm of the Rain is een mindere track. Kno proberen te verbeteren is lastig en ik verlang bij het luisteren naar die track ook naar het origineel.

avatar van alexander-r
Vind deze versie van Rhythm of Rain eigenlijk wel beter dan het origineel, deze klinkt wat meer organisch. Daarnaast is Can't leave rap alone mijn favoriet, voor de rest vind ik het een tegenvallende remix file

avatar van MJ_DA_MAN
De remix van Drag You to Hell blijft fe-no-me-naal.

avatar van kobe bryant fan
Die Rhythm Of The Rain Remix is volgens mij beter dan het al geniale origineel!