Jovink - Klasse Goed Te Passe (2002)

Label: Rikie Nijman

1. Klasse, goed Te Passe! (3:04)
  2. Werken Is Mien Hobby (2:39)
  3. Mooie Lisa (3:25)
  4. Ik Stink Zo Uut de Bek (3:04)
  5. J Stammen van de Apen Af (3:05)
  6. Net een Vulkaan (3:51)
  7. Gradus Uut de Høven (3:09)
  8. Honderd Lentes Wieter (3:56)
  9. Woar't Um Dreajt (2:51)
  10. Always on My Mind (3:27)
  11. Niemand Krig Mien Goeien Zin Kapot (2:44)
  12. Tabee Ajow! (2:49)
  13. Warstein (3:14)
avatar van Eddie
M.i. beste jovink plaat, goed gespeelde goed geproduceerde rock 'n rolle nummers met leuke teksten, en lekkere riffs. heerlijk 4*

Dit is toch die boerenzoon van Bennie....?

Martin schreef:

Dit is toch die boerenzoon van Bennie....?

De bassist is inderdaad de zoon van Bennie Jolink (die overigens nooit boer geweest is.)

Daar denk ik anders over.

avatar van Eddie
Hoe kun je nu anders denken over wat iemand geweest is, Bennie Jolink is nooit boer geweest daar kun je toch niet over van menig verschillen, of ligt dat nu aan mij.

haha, wat een discussie

avatar van lebowski
Aurum schreef:

haha, wat een discussie

Daar denk ik anders over

lebowski schreef:

Daar denk ik anders over

Ik heb daar ook nog wel de nodige standpuntjes over hoor, misschien iets voor een forum "IS BENNIE BOER OF NIET" haha

Eddie schreef:

Dat ligt aan jou.

Relax
Wtf lachen jullie boeren uit dan ?
Zijn ze soms minder dan "ons" ?
En wie zegt wat "normaal" is dan.

avatar van Eddie
Ik zal geen boeren uitlachen, heb daar absoluut geen reden toen, en mijn schoonfamilie gaat het niet in dank afnemen .

Trouwens vorige week vrijdag nog naar Jovink geweest was weer een mooi avondje Rock 'n Roll

jezus wtf lult martin bennie is nooit boer geweest hij zingt er over dat wel ja, hij is eigenlijk een kunstenaar (zegt hij zelf)

maar nu effe over deze plaat niet de beste maar wel een (hele) mooie bij eddie sluut ik me aan 4

avatar van Cygnus
Leuke band om live te zien, zeker op de Zwarte Cross, maar op plaat valt het allemaal erg tegen. Deze band staat (terecht) in de schaduw van Normaal. Verder dan 1,5 * kom ik niet.

kijk die cygnus is er ook weer zo een, ze denk dat jovink en normaal het zelfde is of dat jovink normaal na doet.
NEE!!!!
dat doen ze niet!!
maar veel mensen denken dat omdat gijs de zoon van bennie is.
als je nou eens goed naar de muziek luisterd, daarmee bedoel ik de teksten en de muziek dna hoor je tog echt duidelijk verschil.

avatar van Cygnus
voederbietel schreef:
NEE!!!!
dat doen ze niet!!
maar veel mensen denken dat omdat gijs de zoon van bennie is.

Ik hoor inderdaad duidelijk verschil, en daarom vind ik Normaal een stuk beter dan Jovink...

dat kan.
ik vind jovink persoonlijk leuker dan normaal, maar dat kan ook wel komen omdat ik nog een beetje jong ben.
maar normaal vind ik ook helemaal toppie.