AB Logic - AB Logic (1992)

1 stem

Belgiƫ
Dance
Label: Warner Bros.

1. AB Logic (5:00)
  2. The Hitman (4:03)
  3. Get Up (Move Boy Move) (5:52)
  4. Attitude (4:30)
  5. It Takes Two (3:53)
  6. Games (5:10)
  7. You Promised Me the World (4:53)
  8. Sea of Love (4:32)
  9. What's It to You (4:42)
  10. Top Secret (4:21)
  11. Turn Up the Music (4:46)
  12. The Hitman [Piano Mix] (5:51)
avatar van RogerV
Behoorlijk bscuur maar erg degelijk eurodancealbum. Een act die alleen in Belgie bekend is geworden maar van de producers van 2 Unlimited

Zeker Sea of love en The hitman zijn echte toppers. Ook een paar andere tracks als AB Logic en Get up klinken als een trein.

Helaas ook wat slappere nummers hierop.

avatar van tnf
tnf
Ik ken alleen nummers 2 en 3. Nummer 3 ongeveer een jaar, en nummer 2 pas sinds enkele weken, in beide gevallen met dank aan directe concurrenten van mezelf - ik beheer een 90's-stream die zoiets ook weleens draait. En deze twee inmiddels ook allebei.

Waarom ik hier in m'n vroege jeugd geen weet van had, komt vast enkel omdat het niet op de Nederlandse radio kwam (internetradio had je toen nog niet) en ook niet op de verzamelcd's stond die ik toen afspeelde.

Was ik er destijds wél mee in aanraking gekomen, dan had ik het vast geweldig gevonden.

Maar toegegeven: die twee nummers nestelen zich ook op 30/31-jarige leeftijd na één keer luisteren op een zeer venijnige manier in je systeem, om er vervolgens niet meer uit te gaan.

Zal Phil Wilde's invloed wel zijn.

avatar van RogerV
Dit was volgens mij alleen in Belgie bekend.

Het nummer Sea of love is ook zeer aan te raden trouwens.