Hellsystem - Choose Your Enemy (2012)

Italiƫ
Dance
Label: Hardcore Blasters

1. Choose Your Enemy (4:43)
  2. Gladiators (5:30)
  3. Glory to Rome (4:56)

met Mekanika

avatar van Joeri_000
Choose Your Enemy.. Tjah.. Intro en outro super !! Tussenstuk matig en de hoofdmelodie te vrolijk en te simpe.. Jamme jammer jammer !! Kleine 3*

Gladiators is wat zwaarder.. Bevalt me een stuk beter !! Maar nog niet top.. melodie springt er niet echt uit en de basslijnen zachtjes genoemd best vrolijk te noemen..Iets grotere 3*

Glory To Rome, wat rauwer en feller ten opzichte van de andere tracks.. Totdat er weer een melodietje komt die het um voor mij niet doet .. Dikke 3*

Vorige EP was hem niet voor mij, deze tot nu toe ook nog niet .. Dit kan beter !!

avatar van Hellblazer
Ik raad je Hellsystem - Another World EP (2010) aan . De hoofdtrack is echt een pareltje vind ik. Ook is het oudere werk van Hellsystem best het luisteren waard, wat ruiger dan nu en minder melodieus.

avatar van Joeri_000
Die vind ik ook beter ja , another world .. Vind melodieen prima , maar de ene pakt je gewoon veel en veel meer als de ander.. Deze E.P. brengt dat voor mij niet genoeg... Zo'n nummer als On The Edge van Tha Playah heeft ook heeeeel veel melodie en die kan me dan wel volledig pakken , die ken je vast ook wel

avatar van Hellblazer
Joeri_000 schreef:

Ja geweldige track! Vooral het stuk na die intro. Vind deze EP ook niet echt bijzonder trouwens. Er zijn maar weinig EP's met alleen maar echt goeie nummers vind ik. Daarom heb ik Another World ook 'slechts' 3.5 gegeven.