Ed - Head, Heart and Hands (2012)

Label: Greytown

1. Head, Heart & Hands (3:29)
  2. Woman (Stuck in the Middle) (3:24)
  3. Iron Lady (3:38)
  4. Deeper in Love (3:39)
  5. Face Down (3:23)
  6. All I Know (3:23)
  7. Let Me Lose from My Body (4:02)
  8. So Not You, So Not Me (3:40)
  9. Dream About the Sunlight (2:08)
  10. Anything (3:43)
  11. Soulseeker (4:26)
  12. Putting Out the Light (4:55)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Ga ik binnenkort live zien bij een huiskamerconcert. Album klinkt trouwens goed, ik ga dit nog enekele keren beluisteren alvorens ik een oordeel geef.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Gisteren beluisterd en het is een prima album wat Ed hier aflevert. Ed is bekend van Stud Muffins. Een 12 -tal catchy nummers die het prima zullen doen op de radio.
Alleen het titelnummer is een vreemde eend in de bijt.

avatar van RadioMad
Naar mijn mening een niks op aan te merken debuut van een gedreven man met een warm stemgeluid en talentvol gitarist.
Ondanks de drie radiohitjes vind ik toch dat deze plaat schaamteloos genegeerd is. Had meer aandacht verdiend. Als Ed het in deze lijn voortzet en doorgroeit, kan hij wel eens een hele grote worden.