Black Marvel - BM-Ultra (2012)

Label: Supercharger

1. Intro / Gamma Pie

met Da Ringmastah en Ciph Barker

2. O. Mosely
  3. Room 308 (The Forgotten Warriors)

met Killah Priest, Whosane, Heaven Razah en Timbo King

13. GodzWrathematiks (Passover)
  14. Outro
avatar van MAS
MAS
Dit ziet er wel goed uit. Leuk die featurings op een Nederlands album!

avatar van Nr.4
Is een hard album. Als je die supercharger The Campaign mixtape uit 2005 tof vond, kun je dit vast ook waarderen.

avatar van Slick
Keihard album!

avatar van Shelter
Supercharger the Campaign vond ik zeker wel tof, alleen meer om de producties dan de rappers.
De rappers vind ik kwa flow niet echt super op dat album, maar BM kan ik meestal wel waarderen. Live is die ook dope.
Toch maar eens opzoeken.

avatar van Nr.4
Andere favoriete tracks twaalf jaar later, maar een toffe plaat blijft het. Zonde dat ik hierna weinig meer van de beste man heb vernomen. Vooral de urgentie en emotie die ik hoor in de raps van BM vind ik dope en vrij uniek voor NL rappers.