Saint Vitus - Lillie: F-65 (2012)

Label: Season of Mist

1. Let Them Fall (3:52)
  2. The Bleeding Ground (6:07)
  3. Vertigo (2:37)
  4. Blessed Night (3:59)
  5. The Waste of Time (5:39)
  6. Dependence (7:36)
  7. Withdrawal (3:26)
Bastiaan Prasath
Legendarische band? Ongetwijfeld, maar dat hoor ik niet af aan deze plaat. Wat een gedrocht!

avatar van trebremmit
dat kun je niet menen.

Dit is op en top Vitus, heerlijke traditional doom en veel beter dan Wino zijn laatste albums.
Mischien ligt het genre je niet?

avatar van Edwynn
Met die paar nummers die ik hoorde, is niet veel mis vind ik. Op en top Vitus.

Bastiaan Prasath
trebremmit schreef:
Mischien ligt het genre je niet?

Toegeven, dat speelt ook mee, doom is over het algemeen niet mijn pakkie an.

avatar van Metal-D78
Bastiaan Prasath schreef:

Toegeven, dat speelt ook mee, doom is over het algemeen niet mijn pakkie an.

Misschien moet je er dan ook geen punten aan geven.....

avatar van trebremmit
Tuurlijk wel, als je het hebt beluisterd mag je gewoon punten geven.

Beste nummer vind ik Dependence, erg gave solo zit erin.
Dit nieuwe album is niet zo goed als hun oude werk maar wel heel wat beter dan de vele bandjes die tegenwoordig traditional doom spelen.

avatar van Bastiaan Tuenter
Metal-D78 schreef:

Misschien moet je er dan ook geen punten aan geven.....

Waarom niet? Alsof er alleen maar punten gegeven mogen worden als het genre bevalt. Als we daarmee beginnen mag je straks geen punten meer geven als je het genre je bevalt maar je het album niet goed vindt. Dat iedereen mag stemmen, ongeacht voorkeuren, maakt het stemmensysteem juist interessant.

Dat gezegd hebbende, ik zal het album binnenkort nog eens een kans geven (de band komt hier binnenkort in de buurt spelen).