Black Sheep Wall - No Matter Where It Ends (2012)

Label: Season of Mist

1. Agnostic Demon (8:41)
  2. Liminality (6:25)
  3. Vitruvian God (1:32)
  4. Black Church (6:36)
  5. Torrential (5:44)
  6. Ambient Ambitions (6:21)
  7. Cognitive Dissonance (6:13)
  8. Personal Prophet (6:22)
  9. Flesh Tomb (12:01)
avatar van andnino
Hij is dik Wow, die eerste twee nummers denderen echt als een neushoorn door je speakers. Ben benieuwd of de rest ook een beetje beklijft...

avatar van bennerd
Deze moet ik echt horen

avatar van andnino
Ik vind het jammer dat ze er dan een nummer als Cognitive Dissonance tussen moeten stoppen (volledig noise), en ook noise in andere nummers moeten verwerken. Tot Ambient Ambitions is het echt kei- en keihard, daarna vervliegt mijn aandacht een beetje.

avatar van bennerd
Een beetje moeilijk om hier een score op te plakken, omdat ik niet denk dat ik deze nog veel zal opleggen. Maar Black Sheep Wall bewijst hiermee opnieuw dat ze een van mijn favoriete sludgebands zijn. Gruwelijk hard, veel dreunende drones en een eentonige maar niet minder geweldige brul. De noise-geluidjes her en der zorgen voor wat afwisseling in het bulldozeren van de plaat.