Mavis Staples - Time Waits for No One (1989)

R&B / Soul
Label: Paisley Park

1. Interesting (4:28)
  2. 20th Century Express (3:55)
  3. Come Home (5:28)
  4. Jaguar (5:30)
  5. Train (4:26)
  6. The Old Songs (5:01)
  7. I Guess I'm Crazy (4:10)
  8. Time Waits for No One (6:13)
Ook Mavis Staples werkte samen met Prince en zorgde voor een van de betere albums die niet van Prince zelf waren, maar grotendeels wel ingespeeld en geproduceerd.
Mooie stem ook !

avatar van dennisversteeg
Mooie CD van deze krachtige zangeres. De muziek van Prince en haar zangkwaliteiten versterken elkaar voluit.

avatar van lennon
De titel track vind ik een van de mooiste prince related produkies ooit. De gitaar solo is zo mooi..

The Boxer
Afgelopen donderdag (meen ik) nog een mooie documentaire van haar gezien op Nederlandse TV. Volgens mij was het in het programma Het Uur Van De Wolf, maar ik weet dat niet zeker. Is vast nog wel te zien op uitzending gemsit o.i.d.