Pharaoh Overlord - Lunar Jetman (2012)

Finland
Label: Ektro

1. Rodent (10:43)
  2. Palmyra Cali (13:29)
  3. Cardinal (4:09)
  4. Black Horse (16:37)
  5. Cave of Hair (29:25)
avatar van trebremmit
Alweer een nieuw album van deze merkwaardige band.

Met medewerking van Hans Joachim Irmler (Faust).
De twee nummers die te beluisteren zijn klinken erg goed

shadowboxer
Dat Rodent is me toch een nummer, ge-wel-dig. Dat moeten de buren horen *zet volume hoger...

avatar van trebremmit
Ik heb hem al helemaal gehoord en deze kan wel eens gaan tippen aan hun beste album #1.

avatar van Don Cappuccino
Ik heb er wat stukjes van gehoord en daar werd ik toch wel heel enthousiast van. Komt deze ook op CD uit? Ik heb namelijk op internet alleen maar de LP gezien.

avatar van trebremmit
Yep komt ook op cd uit, staat al te koop op ektrarecords volgens mij, weet alleen niet wanneer hij bij de Nederlandse webshops te koop is.

Check ook hun album #1 die is ook erg goed als je van dikke riffs houdt.

Edit:
Ik heb de cd zojuist hier gekocht, lekker makkelijk met paypal of creditcard.

avatar van HammerHead
Je kunt bij Ektro ook direct bestellen betaal je 13 euro voor deze CD en 1 euro verzendkosten meen ik. Ik zie dat #4 in de aanbieding is voor maar 8 euro.

Lekker makkelijk gewoon geld overmaken binnen de euro-zone.

avatar van Fred Zed
Heb Rodent gehoord en gezien machtig nummer...je moet het echt eens live zien spelen sterke perfomance van Pharao Overlord.

wist helemaal niet hoe dat nummer noemde, gelukkig kon ik er dankzij soundcloud een naam op kleven.
Nu op snel naar de cd-boer...niet te vinden op iTunes.

avatar van Fred Zed
...was ook niet te vinden op iTunes of 7digital...dan maar order geplaatst bij NWOFHM Alex Woodward. Zondag besteld vandaag afgeleverd aan de deur.
Wat een cd, na vandaag 3X beluisteren, score opgetrokken naar 4+

avatar van philtuper
Wie in godsnaam begrijpt hun vorige album als je dit weer hoort? Volslagen idioot!

avatar van philtuper
Rodent is zo ongelooflijk lekker vet. En dan hoor ik Out of The Darkness en dan denk ik: "Dit kán niet dezelfde band zijn..."