Desultor - Masters of Hate (2012)

Zweden
Label: Abyss

1. Chapter 1: New Era (2:00)
  2. Black Monday (3:16)
  3. Another World (3:39)
  4. Denied (3:42)
  5. Division Insane (2:57)
  6. Chapter 2: The Phoenix (1:24)
  7. And So We Bleed... (4:09)
  8. The Luxury of Pain (4:59)
  9. Caged (3:10)
  10. Masters of Hate (3:32)
  11. The End (1:20)
avatar van wizard
Een kort plaatje, dat door 2 korte instrumentale stukken wordt opgedeeld in 2 hoofdstukken, en ook wordt afgesloten door een instrumentaal nummer.
Daartussen zijn vooral redelijk snelle, heavy/thrashmetal-nummers te vinden. De zanger doet een beetje denken aan Warrel Dane (Nevermore). Het hysterische broertje van Warrel, zeg maar, die nog niet weet wanneer hij zich in moet houden. Dat laatste geldt een beetje voor de hele band. Alle nummers komen op hoge snelheid voorbij, zonder veel afwisseling maar met veel herhaling. Als gevolg daarvan gaat de muziek, ondanks de 34 minuten die dit album telt, toch snel vervelen.

Een krappe voldoende heb ik er nog net voor over.

3.0*