Duane Eddy - Duane Eddy (1987)

Label: Capitol

1. Kickin' Asphalt (3:52)
  2. Rockestra Theme (4:05)
  3. Theme for Something Really Important (4:12)
  4. Spies (3:17)
  5. Blue City (5:12)
  6. The Trembler (3:33)
  7. Los Compañeros (4:18)
  8. Lost Innocence (3:50)
  9. Rockabilly Holiday (3:49)
  10. Last Look Back (4:45)
avatar van musiquenonstop
Tja..... gezellig hierzo......

avatar van spinout
Zomaar wat namen die aan dit album meegewerkt hebben:James Burton, John Fogerty, Steve Cropper, Paul McCartney, Jim Keltner, Jeff Lynne, George Harrison, Ry Cooder, David Lindley, Art of Noise en Larry Knechtel. Dat maakt dit album niet vanzelfsprekend goed, maar wel interessant. Blue City is erg mooi.

avatar van nlkink
Ik ken via een Traveling Wilburys bootleg de tracks Theme For Something Really Important en The Trembler en ga er vanuit dat daar Wilburys Jeff Lynne, George Harrison en Jim Keltner meedoen.
Niet echt hemelbestormend, maar slecht is het ook niet. De nummers hebben wel Jeff Lynne's overduidelijke stempel meegekregen qua productie. Daar is ook niet iedereen van gecharmeerd.