Ville Leinonen & Majakan Soittokunta - Aaukeaaukeaaukeaa (2012)

1 stem

Finland
Folk
Label: Fanfaari

1. L'Ocean da Vie [Demo] (2:23)
  2. Majakanvartijan Uni [Demo] (3:23)
  3. Millaisen Taivaan Toivon [Demo] (2:26)
  4. Love Anticœur / Phenööbl [Demo] (4:32)
  5. Kolmas Maailmanpalo [Demo] (3:45)
  6. Sumunummienunilillukka [Demo] (2:51)
  7. Ca Va l'Enfants de Santa La Cruz [Demo] (4:02)
  8. Lluvia Nexynyt' 'Texään [Demo] (4:34)
  9. Jäänsulatuslaulu [Demo] (5:17)
  10. N 61° 28' 16.95" E 23° 47' 7.24" [Demo] (0:56)
  11. Tiikerini [Demo] (3:53)
  12. Mal du Soleil [Demo] (3:49)
  13. Kulkeeko Päällä Maan? [Demo] (2:44)
  14. Majakan Radiohuoneessa: M / S Ratkaisu: Öljyä Ja Verta (3:32)
  15. Majakan Radiohuoneessa: Pookineito: Majakkasaaren Kummitus (3:33)
  16. Majakan Radiohuoneessa: Ljuuvian Apokryfi (3:33)
  17. Majakan Radiohuoneessa: Täytetyt Eläimet (3:34)
  18. Majakan Radiohuoneessa: Verneux'n Viimeinen Puhe (3:34)
avatar van The Scientist
Fascinerende plaat, de eerste helft zijn liedjes, van enigszins luchtig, tot heerlijk beklemmend... veelal vrij minimaal... De 2e helft zijn radio-opnamen ofzo (er is niet echt ergens engelstalige info over te vinden)... en of ze zijn redeljik bewerkt, tot iets heel moois... of zulke vage dingen zouden ze ook hier op de radio uit moeten zenden... Ik weet nog niet precies wat ik daar precies hoorde, maar ik vind het wel erg indrukwekkend.

avatar van The Scientist
Blijft uitermate fascinerend, de 2e helft behoort tot de raardere dingen die ik dit jaar heb gehoord en de eerste helft zijn gewoon prachtige liedjes.. MEnsen die nog een kandidaat nodig hebben voor een topplek in hun 2012-lijstje kan ik van harte aanraden deze te draaien