Ceremony - Ceremony (2005)

Label: Safranin

1. Nothing in the Sun (3:40)
  2. Forever Lost (2:48)
  3. Living for Today (2:47)
  4. Too Many Times (3:17)
  5. Our Last Goodbye (5:28)
  6. Clouds (4:26)
  7. Old (4:47)
avatar van Ataloona
Poeh, poeh, wat is 'Our Last Goodbye' toch een gruwelijk sterke track
Dat geldt ook wel voor de gehele EP; m.i. een stuk beter dan het album Rocket Fire. Maar eens de rest van de discografie van deze Ceremony (ik raak zo nu en dan nog weleens in de war van die bands die ook zo heetten) uitpluizen. Dit smaakt naar meer.

avatar van bennerd
Ik kan je Rohnert Park en Violence Violence van harte aanraden, Ataloona.

avatar van Ataloona
Andere Ceremony!!!

avatar van jorro
Prachtige EP. De muziek is in mijn beleving een kruising tussen postpunk/darkwave en shoegaze. Beide genres liggen mij wel dus dit is top!
Misschien ook iets voor Scarlet?

Klinkt niet slecht, hoewel niet meteen mijn kopje koffie. Doet me denken aan The Jesus and Mary Chain . Maar ik heb slechts twee nummers gehoord, dus echt goed beoordelen kan ik het nog niet. Ik had wel al eens van deze band gehoord. Vernoemd naar Ceremony van Joy Division?