Willow - We the Young (2012)

Belgiƫ
Label: ARS

1. Gold (3:35)
  2. Sweater (3:32)
  3. Two Children (4:10)
  4. We Walk Alone (3:05)
  5. Weeping Giants (3:31)
  6. Inner City (4:38)
  7. Sleep with Diamonds (4:55)
  8. House of Love (3:36)
  9. Nerve (3:17)
  10. Wasters (5:39)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
En ik maar denken dat ARS vooral gericht was op de "betere" dance en Vlaamse artiesten...

avatar van SpaceLee
Inderdaad wel grappig dat Willow nu op België's foutste schlager- en discolabel zit.

avatar van LucM
Interessante Belgische bands krijgen steeds een gewillig oor van mij maar ik doe niet mee met de muziekpers die elke nieuwe Belgische band in de hemel prijst. Mijn probleem met Willow is het gebrek aan eigenheid, het klinkt mij teveel als een Bloc Party-kloon maar dan een divisie minder. Productioneel en technisch zit het wel goed met dit album, er wordt strak gemusiceerd en er staan enkele redelijke nummers op (Gold en We Walk Alone bv.). Maar het is tenslotte te weinig om tot de eregalerij van de Belgische rock te behoren.

zeer zeker en bloc party zelf is ook de weg kwijt als je de nieuwe single 'truth' hoort...

avatar van coldwarkids
Ik vind het verre van Bloc Party. Leg jij Silent Alarm naast dit album of AWITC of Intimacy en ze komen nog niet eens in de buurt.

Ik vind juist dat Willow meer verdiend dan bijvoorbeeld Balthazar (als Belgisch muziek dan)