Alex Winston - King Con (2012)

Alternatieve titel: Alex Winston

7. Sister WIfe (3:13)
  8. Choice Notes (4:02)
  9. Shock Me (3:28)
  10. Benny (3:12)
  11. Run Rumspringa (3:33)
  12. The Fold (3:42)
avatar van Tha)Sven
Wat een heerlijk fris, vrolijk en lief popalbum. Niet het nieuwste meesterwerk, maar zeker de moeite waard.

iammylan
Meesterlijke cover en een geweldige plaat! En dit is nog maar het debuutalbum...

avatar van Tha)Sven
Er zijn ook veel artiesten nooit meer zo goed geworden als bij hun debuut he

avatar van Mctijn
Vrolijk uptempo popplaatje. Ik hoor het "geniale" er nog niet zo in, het is vrij vlak en haalt vele pop-cliches uit de kast. De eigenwijze productie zorgt er voor dat de plaat interessant genoeg is om nog wat vaker te luisteren.

avatar van Thomas91
Ik vind hem ook wel gaaf. Lief stemmetje haha, gewoon de betere popmuziek.

avatar van erwinz
Tot dusver compleet over het hoofd gezien, maar let op, Alex Winston is een ware sensatie. Sprankelende indiepop vol toverkracht. Prachtplaat, die ook nog eens heel lekker in het gehoor ligt.

Lees mijn volledige recensie op:
De krenten uit de pop: Alex Winston - King Con - dekrentenuitdepop.blogspot.com

Erwin

avatar van Booyo
Kijk, hier worden we vrolijk van! Fris, lief, uptempo, sprankelend en lekker in het gehoor. Het is wel zo'n plaat die je denk ik niet te vaak moet luisteren, afwachten of het snel verveelt. Zo niet, gaat er waarschijnlijk nog wel een halfje bij.

Favorieten: Velvet Elvis, Locomotive en the Fold.

avatar van Booyo
En dan zie je er ook nog is zo uit..

Prima plaat, zeer vermakelijke en gemakkelijk te luisteren liedjes. Ik erger me alleen af en toe aan haar hoge piepstem op de plaat die ze live niet heeft, het klinkt nu af en toe wat zeurderig.

Ozric Spacefolk
Wat een heerlijke, vrolijke, volwassen pop-plaat.

Beetje lo-fi opgenomen, maar dat drukt de pret niet. De composities zijn erg sterk, en de stem van Alex is hemels.
Mooie muziek, en een artiest om in de gaten te houden.