Mr. Polska - Waardevolle Gezelligheid (2012)

Label: Nouveau Riche

1. Intro (0:40)
  2. Bolle Man (4:11)
  3. 1 Miljoen Vrienden
  4. Jochie (3:31)
  5. Soldaatje

met Ronnie Flex

6. Ogen Zeggen Ijs (4:04)
  7. In een Kreukel (3:46)

met Jebroer

8. Sla de Trollers (3:29)
  9. Onzekere Glimlach (4:04)
  10. Reef Teef (3:38)
  11. Leg een Traantje (3:36)

met Chagall

12. Technologee (3:04)

met De Rus

13. Slonsje (3:17)
  14. Beetje Denken (4:31)

met Leo

15. Outro (1:49)
  16. Uit Me Plaat * (3:02)

met Jebroer en Digitzz

17. Yellow Claw - Allermooiste Feestje * (3:26)

met Mr. Polska en Ronnie Flex

18. Nelson Mandela Met Je * (3:58)

met Ronnie Flex

avatar van miintzish?
Een licht merkwaardig album, van dubstep tot onvervalste eurohouse. Niet teveel nadenken bij de teksten, gewoon raampje open en de trollers stokslagen geven. Onzekere Glimlach heeft wel echt een geniale beat zeg, perfecte sfeer.

avatar van coldwarkids
Wat een irritante rotmuziek, dat dit soort mensen er door komen met dit soort muziek.. gewoon een beat met daarover een valse kraai die probeer te rappen.

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Waardeloze vervelendheid.

Hunter
Ik vind Polska wel een frisse wind als tegenprestatie tegen die dance guetta zooi, 3.

avatar van Kelzo
Dit soort onzin doet het goed op feestjes, maar is verder toch echt niet om aan te horen....

Sommige nummers (bijv. Allermooiste feestje) klinken door de beat nog best lekker als je niet op de tekst let, maar meer dan twee sterren is het absoluut niet waard. Dit komt vooral door 1) de belachelijk slechte teksten en 2) het ontbreken van enig rap-talent bij Polska.

avatar van Kid
Kid
Stiekem vind ik dit allemaal best vet...
Soldaatje is baas!

avatar van kobe bryant fan
Afgezet na 5 tracks niet om aan te horen. Beats die te druk zijn om nog maar van raps te kunnen genieten, maar al waren ze rustiger.. Veel genieten zou er niet bij zijn want Polska beschikt niet over een sterke flow integendeel. De teksten zijn al zeker erg zwak.

avatar van Slowgaze
Mr. Polska gaat 'Vinger op de klitter' naar het Pools vertalen.

avatar van KILLERBEE99
Vind het allemaal niet veel.

avatar van party
het album is geen slechte album maar ook niet goed. wat ik af en toe goed vindt zijn de teksten dat is gewoon omdat ik het grappig vindt. maar verder zijn bijna alle beats hetzelfde. de wat persoonlijke nummers die vindt ik helemaal slecht omdat het gewoon niet past bij hem.
dus ik heb er een 2,5 gegeven.

avatar van Carolaah
Lol, die lyrics zijn om te janken..
Hoorde 'allermooiste feestje' in de winkel, via de app gevonden dat het van dit album afwezig was.. vond dat wel een 'leip' nummer, dus maar eens even checken hoe de rest van de plaat is.
Die beats zijn wel aardig, beetje rauw.. denk niet dat de beats lang houdbaar zijn, maar voor een keertje klinkt het wel leuk.. Op langer termijn is het een beetje too much, te veel bliepjes e.d. en zelfde recept.

Zonde dat die lyrics zo kansloos zijn en er inderdaad een goede flow ontbreekt, anders had dit nog wel wat kunnen worden.

Lachen.