Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy (2009)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Music Club Deluxe

1. Johnny Come Home (3:37)
  2. Blue (3:30)
  3. Funny How Love Is (3:30)
  4. Don't Ask Me to Choose (3:11)
  5. Like a Stranger (3:25)
  6. Suspicious Minds (3:59)
  7. Couldn't Care More (3:31)
  8. Love for Sale (2:50)
  9. Good Times & Bad (2:45)
  10. Ever Fallen in Love (With Someone You Shouldn't Have) (3:56)
  11. She Drives Me Crazy (3:38)
  12. Move to Work (3:29)
  13. On a Promise (3:08)
  14. Motherless Child (2:36)
  15. Wade in the Water (2:56)
  16. I'm Not Satisfied (3:49)
  17. Don't Look Back (3:45)
  18. I'm Not the Man I Used to Be (4:20)
  19. You Never Know (4:29)
  20. Pull the Sucker Off (3:36)
  21. Since You've Been Gone (3:42)
  22. Take What I Can Get (4:16)
  23. The Flame (3:53)
  24. Trust (3:46)
  25. Don't Let It Get You Down (3:24)
  26. It's Ok (It's Alright) (3:33)
  27. Prick Up Your Ears (2:58)
  28. Suspicious Minds [U.S. Remix] (5:21)
  29. I'm Not Satisfied [12" Version] (4:01)
  30. Don't Look Back [Remix] (5:31)
avatar van pjh1967
Deze verzamelaar blind gekocht. Had toch iets beter moeten kijken want tracks als Good Thing en Tell Me What ontbreken. Daar was wel ruimte voor geweest ipv de remixes lijkt mij. Verder prima bandje en een leuk tijdsdocument.

avatar van Poeha
Zijn schijnbaar niet de beste tracks, volgens de samenstellers. Zeker vreemd te noemen.

avatar van gaucho
Inderdaad heel vreemd. Hun eigenlijke oeuvre bestaat in de basis toch slechts uit twee albums, als ik het goed heb? Vervolgens een verzamelaar samenstellen (een dubbel-CD nog wel) en dan toch nog een paar essentiële nummers missen...
Met name Good thing, wat vooral in de VS nog een forse hit is geweest. Wat heet: nummer één in de VS, lees ik zojuist op Wikipedia. Na She drives me crazy, dat die positie eveneens haalde. Dat is dan toch wel een heel opmerkelijke omissie.