The Desert Sessions - Vol. 10: I Heart Disco (2003)

Label: Ipecac

1. Powdered Wig Machine (2:41)
  2. In My Head... Or Something (4:41)
  3. Holey Dime (3:35)
  4. A Girl Like Me (3:11)
  5. Creosote (2:35)
  6. Subcutaneous Phat (3:50)
  7. Bring It Back Gentle * (5:48)
  8. Shepherd's Pie * (4:31)
Wat zijn dit voor CDs? Verzamelaars zonder uitvoerenden?

Ah, ik snap het. Doet me een beetje aan het idee achter de eerste Set Fire To Flames denken.

avatar van HammerHead
Klinkt allemaal erg interessant, ook maar eens achteraan dan.

avatar van Gagh
I wanna make it wit chu is een geniaal nummer. Was het door een wat bekendere groep gemaakt, dan was het zeker een hit geweest.

avatar van Jochempie
Geniale cd! Werkelijk geniaal. Het is zo heerlijk om deze eventjes lekker te luisteren en dan mee te zingen er erbij te rocken. Josh Homme can do no wrong

avatar van MichelDumoulin
Ik dacht al, bij het uitkomen van Lullabies To Paralyze van QOTSA, dat nummer In My Head ken ik. Toen besefte ik maar weer eens hoe geniaal deze dessert sessions platen zijn.
Hierop worden vaker nummers gezet die later 'uitgekristaliseerd' terugkomen op platen van QOTSA.

avatar van jeroenman
Ja, meesterlijke manier. Jammer dat er zo moeilijk aan dit spul is te komen in NL. Heb er 3 van de 5 laten versturen uit USA.

Hoop dat er binnenkort de 11e en de 12e uitkomen, verklapt wellicht iets over de nieuwe plaat. Waarschijnlijk staat op dit deel ook wel iets voor de nieuwe plaat.

Dikke meester, die Homme.

avatar van aslan
aslan (crew)
komt er een 11 & 12? ik dacht dat dit de laatste waren!

voltazy
Gagh schreef:

voorspellende gaven noemen we dat

haha er is nu zelfs een "make it wit chu"-valentijnscontest. Maar Josh zegt dat de dezert sessions nog heel lang door zullen gaan!

Jochempie schreef:

Ook bijzondere medewerkers aan de serie en deze plaat :
-Pj Harvey
-Dean Ween
-Mark Lanegan
-Chris Goss
en nog veel meer.

avatar van vin13
De combinatie van de artiesten is gelukt en vooral PJ Harvey is goed. Soms iets te ongestructureerd maar dat is ook de charme ervan.

Kingsnake
Is het niet mogelijk hier een artiestenpagina aan vast te plakken.
Dat schept iets meer duidelijkheid en kan er ook heen en weer geklikt worden

avatar van midnight boom
erg cool!

avatar van Vitamin
Ook ik heb dit bij toeval nu ontdekt!
Het lijkt me echt geweldig, de eerste noten klinken al goed!

één ding overigens, de link naar YouTube van het nummer A Girl like me klopt echter niet. Ik heb eerlijk gezegd weinig behoefte aan het nieuwe nummer van Taylor Swift (wie dat ook moge zijn)