menu

Gaz Coombes - Here Come the Bombs (2012)

mijn stem
3,68 (20)
20 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Rock
Label: Hot Fruit

  1. Bombs (2:31)
  2. Hot Fruit (4:05)
  3. Whore (2:48)
  4. Sub Divider (3:27)
  5. Universal Cinema (6:07)
  6. Simulator (3:05)
  7. White Noise (4:07)
  8. Fanfare (3:33)
  9. Break the Silence (3:55)
  10. Daydream on a Street Corner (1:17)
  11. Sleeping Giant (3:04)
totale tijdsduur: 37:59
zoeken in:
avatar van Kaaasgaaf
4,0
Supergrass leek in de laatste paar jaar van hun bestaan een beetje in een muzikale identiteitscrisis beland, en al vind ik het erg jammer dat Release The Drones waarschijnlijk nooit het daglicht zal zien (was wel nieuwsgierig naar een experimentelere kant van de band), denk ik dat het opheffen van de band een verstandige beslissing was. Ik verwachtte dus niet erg veel van dit solodebuut en misschien dat het mij daarom zo overdonderd. Want wow, Gaz klinkt bevrijd en laat horen dat hij nog vol ideeen zit en bovendien liedjes vol gouden hooks en melodieeen kan schrijven. Hij heeft een plaat gemaakt die verrassend zelfverzekerd klinkt, met een meeslepend gelaagd geluid, atmosferische stukken, en vaak nog met veel energie (die oprecht fris klinkt, en niet als een midlifecrisis zoals op dat laatste uitgekomen album van zijn oude band). Een hoopvoller begin van een tweede leven kan een songschrijver volgens mij niet wensen!

avatar van Wickerman
3,5
Fijne plaat. Heeft iets weg van het somberdere Road To Rouen, hier en daar een tikkeltje harder, maar geen 'ludieke' Supergrass sound. En dat laatste vind ik geen probleem.

avatar van Erwin.c
4,0
Hoop dattie stug door gaat met platen maken, op commercieel succes hoeft hij niet (meer) te rekenen ben ik bang.
Gaat zelden goed(zanger gaat solo verder).

Gast
geplaatst: vandaag om 01:05 uur

geplaatst: vandaag om 01:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.