King Tuff - King Tuff (2012)

Label: Sub Pop

1. Anthem (3:31)
  2. Alone & Stoned (3:11)
  3. Keep on Movin’ (3:09)
  4. Unusual World (3:27)
  5. Bad Thing (2:19)
  6. Loser’s Wall (4:25)
  7. Stranger (2:56)
  8. Baby Just Break (2:40)
  9. Stupid Superstar (3:23)
  10. Evergreen (2:53)
  11. Swamp of Love (4:45)
  12. Hit & Run (3:49)
avatar van FLUOman
Eenvoudig, maar heel leuk en zomers! Mijn goedkeuring heeft het!

avatar van Eveningguard
Zoals mijn voorganger al schreef: Doodeenvoudig, maar daarom juist zeer aanstekelijk en vrolijk.

avatar van Linius
Helemaal eens. Heerlijk plaatje. En weer een niveautje hoger dan pakweg Howler wat mij betreft. Nodig deze jongens maar uit op Lowlands

avatar van Eveningguard
Vijf stemmen kan met zulke toegankelijkheid echt niet hoor!

avatar van Linius
Vooruit, een zesde stem erbij. En ondanks de toegankelijkheid denk ik niet dat deze band heel veel aandacht krijgt. Bij P4K kreeg dit album een 7,8, geen BNM = geen hype.

avatar van Eveningguard
Hij staat op de luisterpaal jongens! Kom op!

Diepe teleurstelling. Niemand?

avatar van Eveningguard
Radio gaat 'm ook niet worden denk ik.

Tsja, maar 1 iemand die boven de 3,5* stemt. Maakt nou niet bepaald nieuwsgierig.

avatar van Linius
The Vaccines die zogenaamd rock&roll terugbrengen krijgen met een vrij matig album 265 stemmen en dit heerlijke zomerse plaatje kent bijna niemand. Gewoon gaan luisteren Herman