Andrew Powell - Ladyhawke (1985)

Score
Label: Crescendo

1. Main Title (3:02)
  2. Phillippe's Escape (1:45)
  3. The Search for Phillippe (3:28)
  4. Tavern Fight (Phillippe) (2:12)
  5. Tavern Fight (Navarre) (2:41)
  6. Pitou's Woods * (4:07)
  7. Phillippe Describes Isabeau (1:15)
  8. Bishop's Procession * (2:52)
  9. Wedding Music * (1:43)
  10. Navarre's Ambush (4:55)
  11. Imperius Removes Arrow * (1:37)
  12. Chase / Fall / Transformation (2:09)
  13. Cezar's Woods * (5:32)
  14. She Was Sad at First (2:09)
  15. Navarre Returns to Aquila (1:39)
  16. Turret Chase / The Fall [Film Version] * (2:48)
  17. Wolf Trapped in Ice * (2:37)
  18. Navarre and Isabeau's Dual Transformation * (3:26)
  19. Navarre and Marquet Duel (4:25)
  20. Marquet's Death (2:02)
  21. Bishop's Death (2:29)
  22. Final Reunion / End Title (8:18)
  23. Ladyhawke Theme [Single Version] * (3:35)
avatar van muziekhater
Klassieke muziek à la Horner of Williams had het naar mijn mening beter gedaan in deze film die zich in de Middeleeuwen afspeelt.

neo
Hoewel die discobeats en synths springen nogal in het oog , maar er zitten ook al vanaf het begin orkestrale stukken tussen. Eerst zijn dat vooral veel underscore stukken, maar later komt het echt orkestrale geweld ook echt aan het oppervlak, zoals bij de ijsscene. In de verte vergelijkbaar met Bill Conti's For Your Eyes Only score, waarbij echter het disco geluid helemaal verdwijnt naar het einde toe. Bij Ladyhawke blijven de synths nog aanwezig.