Nina Kraviz - Nina Kraviz (2012)

Rusland
Electronic / Dance
Label: Rekids

1. Walking in the Night (4:15)

met Hard Ton

2. Aus (4:54)

met King Aus On The Mic

3. Ghetto Kraviz (3:44)
  4. Taxi Talk (3:44)
  5. False Attraction (5:05)
  6. Working (4:57)
  7. Choices (5:00)
  8. Love or Go (7:01)
  9. Best Friend (4:43)
  10. 4 Ben (4:18)
  11. Turn on the Radio (3:34)
  12. Petr (5:20)
  13. The Needle (1:34)
  14. Fire (4:32)
avatar van essence
Hele chille minimale electronica. Doet me bij momenten wat aan Trentemöller denken.
Het duurde wel even voor ik hier in kon komen. Maar na een 5-tal tracks raakte ik toch een beetje mee in de flow. Niets verheffends maar zou het bij mij, op zijn momenten, goed doen in de latere uren. Voor een paar tracks dan toch.

avatar van T.O.
Ah, het moest er een keer van komen, een album van poster girl annex prima producer Nina Kraviz.

Ghetto Kraviz is wel een coole video in ieder geval. Leuk dat de muziek behoorlijk underground is gebleven.

avatar van E-Clect-Eddy
Eigenlijk wil ik het nieuw album luisteren maar Spotify heeft hem (nog) niet.

Deze is wel lekker, Ambient Lounge Deep House, leuk voor laat op de avond als prettige achtergrond muziek. Boek erbij lezen of zo, heet dat nog zo als je dat op zo'n tablet doet? e-reading?

Fire is een lekker mellow afsluiter, beetje sensueel duister