Trevor Jackson - Presents Metal Dance Industrial / Post Punk / EMB : Classics & Rarities 80-88 (2012)

Electronic / Dance
Label: Strut

1. The Bubblemen - The Bubblemen Are Coming
  2. 400 Blows - Pressure (Club Pressure)
  3. Cabaret Voltaire - Seconds to Late *
  15. Fini Tribe - Die Testimony [Collapsing Edit]
  16. Alien Sex Fiend - Ignore the Machine
  17. Hard Corps - Je Suis Passe
  18. Naked Lunch - Slipping Again
  19. Secession - Touch (Part 4)
  20. Severed Heads - Dead Eyes Opened
  21. The Cage Feat Non Hendryx - Do What Ya Wanna Do [Dub]
  22. Yello - You Gotta Say Yes to Another Excess [Uk Promo Mix] *
  23. Ledernacken - Amok!
  24. Nash The Slash - Womble (45)
  25. John Carpenter & Alan Howarth - The Duke Arrives [Extended Version]
  26. Diseno Corbusier - Golpe de Amistad
  27. Schlaflose Nachte - Move
  28. 23 Skidoo - Coup (In the Palace)
  29. Blurt - Spill the Beans *
  30. Zazou Bikaye - Dju Ya Feza [Simon Boswell Remix] *
  31. Richard Bone - A Bit of Joy *
  32. 23 Skidoo - Vegas el Bandito *
Wat een klasseverzamelaar weer van Strut. De eerste cd is echt fantastisch. DAF en Stanton Miranda zorgen voor hoogtepunten. Van DAF moet ik toch eens wat meer op gaan zoeken. Deze track doet me wel wat aan Suicide denken.

Wel jammer dat zowel de cd's als Spotify exclusieve tracks hebben, om alles te horen moet je dus naar allebei luisteren.

Hier nog een goede review:

Die track van Severed Heads (uit '85) is zijn tijd toch wel even vooruit. Klinkt alsof iemand zich met een kettingzaag uitleeft op Aphex Twin''s Selected Ambient Works.

avatar van Ataloona
Da's een werkelijk heerlijke track inderdaad
Ook niet bepaald het enige dat heerlijk is aan deze verzameling. What you see is what you get en de cover laat niets aan de verbeelding over. Hier heeft een James Murphy toch ook zo nu en dan naar geluisterd zou je zeggen. Lekkere muziek!

Dat nummer van Jah Wobble is overigens ook wel geweldig. Een goede 9 minuten dansbaar én avontuurlijk houden. Je moet het maar durven en het moet je ook maar lukken. Chapeau!

Hier oa. te beluisteren: Trevor Jackson presents Metal Dance Industrial / Post-Punk / EBM : Classics & Rarities '80 - '88 | Strut - strut.bandcamp.com

avatar van ArnoldusK
Wat een bizar goede verzamelaar. Heerlijk op het randje met zo'n songs van Bubblemen, Stanton Miranda en Richard Bone. Verder bekende gaste uit het EDM-wereldje, maar dan toch weer een dub-versie of een b-kant. Man, geweldig dit!

Heb snel nog hun (laatste?) versie op vinyl gekocht vanaf de bandcamp-pagina, thanks Ataloona!