Public Enemy - There's a Poison Goin' On.... (1999)

Label: Atomic Pop

1. Dark Side of the Wall: 2000 (1:37)
  2. Do You Wanna Go Our Way??? (3:56)
  3. LSD (3:30)
  4. Here I Go (3:05)
  5. 41:19 (3:57)
  6. Crash (3:48)
  7. Crayola (3:30)
  8. First the Sheep Next the Shepherd? (3:18)
  9. World Tour Sessions (4:27)
  10. Last Mass of the Caballeros (3:57)
  11. I (4:31)
  12. What What (5:03)
  13. Kevorkian (2:38)
  14. Swindler's Lust (5:13)
Niks nieuws onder de zon. Koop gewoon het oudere werk.

avatar van Jordy
Tuurlijk niet vergelijkbaar met het oude werk, maar ik vond dit destijds voor het eerst sinds 8 jaar weer een (op sommige momenten) spannende PE

Marcel²
Public Enemy in 1999 met het album There's a poison goin on...
Er staan weinig recensies voor dit album ik begrijp het wel een beetje want na het geweldige album uit 1991 Apocalypse 91... The enemy strikes black is het niet zo geweldig meer
Toch vraag ik de liefhebber even om aandacht want dit album is goed niet super maar het luisteren waard
Neem nou het nummer Do you wanna go our way??? en LSD en Here I Go zeg nou eerlijk die zijn toch gewoon zeer goed okee er zitten wat mindere nummers tussen maar dit album is niet slecht
Het album He Got Game die vind ik persoonlijk hun zwakste album
Kan iemand mijn vertellen hoe het album uit 2005 is New Whirl Odor ik heb bij bol.com stukjes geluisterd maar krijg geen indruk als je 30 sec van elk nummer te horen krijg
Omdat als ik eerlijk ben Public Enemy toch door de jaren heen wat minder is geworden durf ik dit album niet "blind" te kopen
Om nog even terug te komen op dit album uit 1999 waar deze recensie over gaat als fan zou ik deze niet willen missen
Ik geef dit album daarom 4 sterren om toch duidelijk te maken dat deze cd toch de moeite waard is nu hou ik het voor gezien groetjes van Marcel

Marcel²
Sorry jongen, ik had wel punten er bij kunnen zetten, maar ja kan nu niet meer. 4* is bij nader inzien toch iets te hoog. 3* Het album is gewoon goed, maar niet wereldschokkend.

eazyfan
deze kan er nog mee door geef ook een 3

Marcel²
Ook bij dit album een halfje er bij, en zoals Jordy al zegt op sommige momenten spannend. Het oude werk blijft erg sterk natuurlijk, deze net iets meer dan een voldoende. 3.5* dus.

avatar van Psycholamp
Verademing na het werk hiervoor. Chuck D flowt weer en de muziek kan er mee door. Zoals al eerder gezegd hier, niet te vergelijken met hun oude werk, maar wel de moeite van het luisteren waard.

avatar van Overgewicht
lsd damn wat een gruwlijke track is dat toch. beat klapt heerlijk en chuck d flowt hard. vind dit toch wel een goed album.

avatar van principal2000
Luister deze eigenlijk nooit meer. Voor de beoordeling op MuMe weer ff gedaan. Eigenlijk best wel lekker. Je moet het niet vergelijken met hun periode van glorie, maar dat kun je hierboven al bij verschillende mensen lezen. Ik vind het jammer dat er soms flink goede beats worden verpest door de flows (bijv. Kevorkian). Maar de rauwe, licht chaotische beats vind ik tot mijn plezier weer terug op dit album.

avatar van KILLERBEE99
Ok album