The Parlotones - Journey Through the Shadows (2012)

Zuid-Afrika
Label: Sovereign

1. Freakshow (1:34)
  2. Soul and Body (3:17)
  3. Brave and Wild (3:18)
  4. Save Your Best Bits (3:00)
  5. Goodbyes (4:02)
  6. Sweet as a Stolen Kiss (3:50)
  7. Honey Spiders (3:39)
  8. We Just Wanna Be Loved (2:50)
  9. Down by the Lake (2:58)
  10. I am Alive (3:59)
  11. Sing You to Sleep (2:56)
  12. Suitcase for a Home (3:26)
Parlotones
Ik heb deze album niet, maar Stand Like Giants wel, maar op deze staan mooie nummers zoals Goodbyes, Honey Spiders en Down By The Lake. Fijne pop rock uit Zuid Africa.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Fijne ontdekking deze band.
Hoor veel invloeden van brit pop bandjes terug en de zanger doet mij soms denken aan The Manic Street Preachers.
Heb dit album ondertussen samen met Stardust Galaxies in huis.
Platen ontlopen elkaar niet veel in kwaliteit.
Goodbyes is voor mij hier het prijsnummer.

Parlotones
TEQUILA SUNRISE schreef:
Fijne ontdekking deze band.
Heb dit album ondertussen samen met Stardust Galaxies in huis.
Platen ontlopen elkaar niet veel in kwaliteit.
Goodbyes is voor mij hier het prijsnummer.

Hoi T S
Ik ben in het bezit van bijna alle albums van The Parlotones, behalve het album China. Van Radiocontrolledrobot zelfs 2 verschillende uitvoeringen, op 1 daarvan staan extra tracks.
En een album die niet vermeld staat op MM een dubbel cd met live nummers album heet Live Design. Er blijkt ook nog een album te zijn wat Orchestrated heet op zie op YT I'm only Human [Live]
En hoe kom ik daar aan? zou je kunnen denken. Nou onze zoon heeft een vriendin die uit Port Elisabeth komt, en zij en haar moeder wisten dat ik een Parlotones fan was [mijn FB], en ze hebben daar in P E dus al die cd's voor mij gekocht [2de hands] en bij terug komst kreeg ik die cd's cadeau. Ik zou ze zelf niet gekocht hebben want ik koop de laatste tijd geen cd's meer. Ben op dit moment groot fan van Madrugada oa [Help Yourself To Me] van het nieuwste album Chimes at Midnight. En ik draai ook niet veel cd's meer, heb wel een ruime cd collectie met vooral Alternative muziek. Gr K. Vos.