Nadie Reyhani - Soon (2012)

Pop / Folk
Label: Coast to Coast

1. Lover's Song (3:18)
  2. Coffee with Milk (2:59)
  3. Sudden Flashback (3:28)
  4. These Streets (3:37)
  5. Soon the Night (2:44)
  6. Triangle Street (2:49)
  7. Dreaming Out Loud (3:19)
  8. The Gate (3:37)
  9. Wintersong (2:40)
  10. Windforce 11 (3:08)
avatar van Svendra
Ingetogen pop/folk songs waaronder een cover van het nummer waarmee haar moeder bekend werd, de jong overleden zangeres Nadieh.

avatar van Pietro
Ik ben het helemaal met Svendra eens. De dochter van de veel te vroeg overleden Nadieh - bekend van de leuke hit Windforce 11 - laat hier een prima indruk achter. Sprankelende popliedjes met een folky inslag die zo nu en dan herinneringen oproepen aan artiesten als Sinead O'Connor en Suzanne Vega. Toch geeft Nadie er op eigentijdse wijze haar eigen unieke touch aan.

Ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat ik Nadie Reyhani eens live aan het werk heb gezien. Een prachtige jongedame die vol enthousiasme en bevlogenheid haar tracks ten gehore bracht, met als hoogtepunt voor mij het frisse Sudden Flashback. Ik hoop nog veel van haar te horen, want dit smaakt naar meer: 4*