Het voordeel van echt te wachten zonder veel details uit te zoeken en er veel over te lezen, is dat een plaat je echt kan overvallen, of een bepaald nummer. Van deze nieuwe Morten Harket wist ik enkel dat Kent er aan had meegewerkt/meegeholpen...
Dan zit je te luisteren met frisse oortjes naar zo'n album, en dan passeert plots 'burn money burn', met een overbekende intro die wat 'electronischer' is gemaakt... een mooie cover van een zweedse klassieker

Beter dan het origineel is het niet echt, gewoon anders, meer een Morten Harket nummer geworden.
Keep the sun away ligt me ook wel, i'm the one bleef ook goed hangen, listening is ook 1 van mijn favorieten. Lightning blijf ik wat te gewoontjes vinden, maar het is wel een mooie popsong. Enige echte tegenvaller op dit moment is 'quiet'.
Allemaal mooie luisterpopsongs, met wat electronische inslag, maar dat valt eigenlijk niet zo op door de warme stem van Morten Harket.
Verder voor uw quizkennis:naast Kent zie je als helpers bvb ook nog Espen Lind en Pet Shop Boys.